Coral Wave

Speels en avontuurlijk, dat is Coral Wave. Speciaal voor voor creatieve ondernemers die durven opvallen. Ondernemerschap hoeft niet 'all work no play' te zijn. Het leven is jouw persoonlijke speeltuin en Coral Wave is hier om jouw mee te nemen op avontuur. Let's bring the joy back into your website journey!

SHowit website template

Bekijk demo

€ 259,- excl. BTW

TAB ME

/  Coral Wave

/  Website templates

Home

HOVER ME

Bestel nu

*Om dit template te kunnen gebruiken heb je een Showit abonnement nodig.

Volledig personaliseerbaar

Werkt met  wordpress

Responsief design

Seo vriendelijk ontwerp

Zo makkelijk kan het
zijn

drag & drop

Wat krijg je?

Show me what you got

€ 259,- excl. BTW

Bekijk demo

Homepage

About

Services

Gallery

Contact

Coming soon page

404-page

Blog feed

Single post page

Legal page

Bestel nu

Alle afbeeldingen en lettertypen in deze template zijn afkomstig van stock websites en Google Fonts en mogen worden gebruikt op jouw eigen website.

Veelgestelde vragen

Showit website templates

Wat is showit?

Wat is showit?

Showit is een drag-and-drop websitebouwer, ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Geen kennis van codering vereist! Slechts een geweldig sjabloon, Showit en jouw creativiteit.

Om Showit te gebruiken, heb je een hostingplan nodig. Afhankelijk van de grootte van je website kun je al een abonnement hebben vanaf slechts $ 19,00 per maand, wat ongeveer € 17,50 is.

Een abonnement omvat toegang tot Showit en de kosten voor hosting. Dus je hebt geen andere hostingprovider nodig. Je hebt alleen een domein nodig.
 Kies jouw abonnement hier.

Waarom een  Webventure
creatives template gebruiken?

Waarom een  Webventure
creatives template gebruiken?

Webventure Creatives website-sjablonen zijn ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Jouw website is iets waar je echt trots op bent, maar het kan een gedoe zijn om te onderhouden. Laat staan om helemaal opnieuw te bouwen.

Daar komen wij in actie! Onze sjablonen zijn leuk, strategisch ontworpen en klaar om jouw online aanwezigheid in vuur en vlam te zetten. En het beste van alles? Het is volledig aanpasbaar. Wij reiken je een canvas aan gevuld met onze kennis, en jij kunt het beschilderen met jouw eigen kleuren. Een volledig ontworpen website die op je wacht om gepersonaliseerd te worden. Je kunt hem al binnen twee dagen lanceren!


Werkt Showit met Wordrpess?

Werkt Showit met Wordrpess?

Showit en WordPress werken super goed samen. Jouw website wordt gehost en aangepast via Showit, maar je kunt nog steeds gebruik maken de publicatiekracht van WordPress. Het is het perfecte 'power couple'!
Zelfs je bestaande blog kan worden omgezet naar Showit.
Lees meer over bloggen met Showit hier.


Kan ik een webshop toevoegen?

Kan ik een webshop toevoegen?

Ja, dat kan zeker! Showit is niet specifiek gebouwd als een op e-commerce gericht platform. Je kunt een Shopify Starter-account nemen en de verkoopknoppen toevoegen aan jouw Webventure Creative-website sjabloon.
Let op: het runnen van een webshop via Showit is ideaal voor kleine webshops, tot 50 producten.

Mag ik de afbeeldingen/ lettertypen die worden gebruikt in het template op mijn eigen website?

Mag ik de afbeeldingen/ lettertypen die worden gebruikt in het template op mijn eigen website?

Ja,  alle afbeeldingen komen van stock websites, daarom ben je vrij om ze te gebruiken. Ik raad je echter aan om je eigen afbeeldingen te gebruiken om een unieke en gepersonaliseerde website te creëren die jouw merk weerspiegelt.

Alle lettertypen zijn openbare lettertypen en kunnen ook worden gebruikt. Nogmaals, we willen je adviseren om alle lettertypen te vervangen of aan te passen aan jouw persoonlijke merk.