Het creëren van je website hoeft niet moeilijk te zijn. En ik ben hier om jou dat ook te laten ervaren

Zodat jouw website avontuur weer leuk wordt!

Je wilt dat jouw website zowel van binnen als van buiten goed werkt, zodat deze moeiteloos klanten aantrekt. Alleen het bouwen ervan kan heel frustrerend zijn. Daarom help ik je om jouw website avontuur weer leuk te maken!

Mijn naam is Jolanda en ik ben al 8+ jaar verliefd op het bouwen van websites. In die acht jaar heb ik al meer dan 100 ondernemers geholpen aan een unieke website die indruk maakt. Ook jij verdient een website die je dromen overstijgt. Daarom  help ik jou graag aan een website waar je verliefd op wordt.

 Ik ben begonnen met het bouwen van websites omdat ik niet langer kon toekijken hoe ondernemers worstelden met het ontwerpen en onderhouden van hun website.

Websites ZIJN LEUK, en met onze website-sjablonen kun jij dit ook ervaren. Geen saaie websites meer, maar gedurfde en avontuurlijke websites die een statement maken en een blijvende indruk achterlaten.

Mijn naam is Jolanda, jouw persoonlijke cheerleader op weg naar een unieke website  

Meet your designer

"Ik ben hier voor JOU, omdat ik geloof dat jouw website een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke visie en creativiteit"

Bekijk de templates

Ocean drive

Coming soon


Dat willen we allemaal. Daarom heb ik een collectie templates gecreëerd die de  persoonlijkheid van jouw unieke merk weerspiegelen. Geen saaie, universele website template, maar een creatief aantrekkelijke template die je eenvoudig kunt bewerken en onderhouden. Geen code nodig! Laten we samen jouw website avontuur weer leuk maken!

Unieke templates

Niet opgaan in de massa, maar opvallen en indruk maken

Cause Who's got time to be boring?

The stories you never knew you missed

Got it! You'll receive our exciting stories soon